Uitslag:
 SASK – Pegasus 74-75
 

Zeer spannende match tussen twee supersterke teams. Deze wedstrijd was eigenlijk al een finale op voorhand en jammer genoeg mag het SASK-team, dat bijna de ganse wedstrijd leidde, niet door naar de volgende ronde. Het basisteam van SASK begon zeer sterk en verraste Oostende (1ste quarter : 23-13). In het tweede quarter bleef SASK op zijn elan doorgaan, maar Oostende scoorde nu ook vlotter (rust 43-32).

Het begin van het derde quarter liet SASK en paar steken vallen en Oostende kwam nipt aan de leiding ( 52-53 = 3de quarter) . Het 4de quarter was dan ook razend spannend en toen kwam het fatale moment: Guillaume scoorde in de laatste minuut een driepunter ( 75-74 !!), maar 6 sec. voor het einde leden we balverlies en scoorde Pegasus op de valreep nog een inlegger ( 75 – 76 !!!). Jammer, want SASK was eigenlijk het betere team. Een glansprestatie!

Speelden en scoorden : Sebert Dirix (4 p), Tibo De Coussemaker (14 p), Iben Strybol (24 p), Guillaume Maes (19 p), Tom Leemans ( 14 p) en Andreas Simoens. Proficiat aan alle spelers en aan coach Frederic Pieters!