Op zoek naar een origineel cadeau? Wil je iemand gaan ‘lukken’ of gelukkig nieuwjaar wensen? Of wil je gewoon een glimlach op het gezicht toveren van iemand die je lief hebt?

Met de koekjes van Jules Destrooper schenk je altijd een beetje geluk, want geluk zit in een klein koekje.

Wat dacht je van een pakje heerlijke lukken en een pakje amandelbrood, verpakt in het unieke verjaardagblik van SASK? Ontzettend fijn om te geven, zalig om te krijgen!

Prijs : 15 euro

Bestellen via deze link

We verdelen zes gratis tickets voor het SASK-feest in het Concertgebouw onder de 60ste en 600ste online besteller!

We hebben ook gratis tickets voor het SASK-feest voor het gezin van de SASK-leerling die het grootste aantal koekendozen verkoopt.

Alle leerlingen van de middelbare school, lagere school en kleuterschool krijgen deze week ook nog een flyer mee naar huis. U kan ook bestellen door de flyer in te vullen en deze te posten in één van de bussen aan het onthaal of aan de ingang van het kleuterpaviljoen.

Bestelling op te halen van 26 t.e.m. 30 november aan het SASK-onthaal (ingang Fortuinstraat). Elke dag tussen 16u. en 18u. Op woensdag van 12u. tot 13u.

Betaling bij ophaling cash of met bankkaart.

U steunt op deze manier niet enkel de evenementen van ons feestjaar, maar ook de goede doelen die aan ons feestjaar gelinkt zijn : Kikwit, Rode Neuzen Dag en Music for life.

 

* Vraag je jezelf af wat lukken is? Lukken betekent hetzelfde als geluk wensen. De natuurboterwafels of ‘Lukken’ zoals ze in West-Vlaanderen beter bekend zijn, danken hun bestaan aan een regionale traditie. Reeds meer dan een eeuw geleden was het bakken van deze heerlijke wafels een echte nieuwjaarstraditie. De wafels werden gebakken als gelukwens voor het nieuwe jaar, vandaar de bijnaam ‘Lukken’. Jules Destrooper vond dat geluk niet alleen beperkt mocht blijven tot de nieuwjaarsperiode en West-Vlaanderen, en zorgde ervoor dat iedereen het hele jaar door van de gelukswafels kon genieten. Vandaag zet Biscuiterie Jules Destrooper deze traditie met grote trots voort. Zo worden de ‘Lukken’ nog dagelijks volgens hetzelfde authentieke recept bereid.