Restaurantmenu 18 tot 22 maart

Maandag 18 maart

Tomatenroomsoep
Boomstammetje met Spaanse saus
Visfilet gratino met pestosaus
Natuuraardappelen (Peterseliepuree)
Erwtjes op z’n Frans / Tuinkers
Vegetarisch: op aanvraag

Dinsdag 19 maart

Pastinaaksoep
Gehaktballetjes met Luikse saus
Preistoemp / Gebakken krieltjes
Gebakken courgettes met champignons
Vegetarisch: groentenuggets

Donderdag 21 maart

Knolseldersoep
Vol-au-vent
Dennenaardappeltjes / Aardappelgratin
Wortel-selderslaatje
Vegetarisch: omelet / kaas / champignon

Vrijdag 22 maart

Romanescosoep
Viskrokantje met tartaar
Visbrochette met choronsaus
Wortelpuree / Witte rijst
Wittekoolsalade
Vegetarisch: op aanvraag


Maaltijden worden bereid in een ruimte waar ook bloem, ei, melk, soja, lupine aanwezig is. Kruisbesmetting valt niet uit te sluiten.