Restaurantmenu 13 tot 17 mei 2019

Maandag 13 mei

Groentesoep
Kippengoulash met tomatensaus met tuinkruiden
Gepaneerd varkenslapje “Milanees” met béarnaise
Tarwe / Geprakte aardappelen met tuinkruiden
Snijboontjes / Tuinkers
Vegetarisch: op aanvraag

Dinsdag 14 mei

Bloemkoolsoep
Boomstammetje met jagersaus
Blinde vink van kalkoen met bordelaisesaus
Wortelpuree / Gestoomde aardappelen
Erwten / Ratatouille
Vegetarische schnitzel

Donderdag 16 mei

Courgettesoep
Vlaamse stoverij
Crepinette met bieslooksaus
Frietjes / Gele rijst
Wortel-selderslaatje / Knolselder in currysaus
Vegetarisch: op aanvraag

Vrijdag 17 mei

Aziatische soep
Spaghetti bolognaise
Vegetarisch: omelet / kaas / champignon


Maaltijden worden bereid in een ruimte waar ook bloem, ei, melk, soja, lupine aanwezig is. Kruisbesmetting valt niet uit te sluiten.