Levensloop 2022

Iedereen van ons werd in eigen familiekring of omgeving wel al eens geconfronteerd met kanker.
De Stichting tegen Kanker organiseert op zaterdag 23 april 2022 met heel veel vrijwilligers weer Levensloop in het stadium Sport Vlaanderen in Brugge. Het is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait allemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

SASK zet zijn schouders ook onder dit initiatief en daarom vormen we dat weekend een team met de hele schoolgemeenschap, ouders, oud-leerlingen, familie … en iedereen die SASK genegen is!

Doe mee met Team SASK!

Wil je één of meerdere uren ons team vervoegen, gelieve in te schrijven via DEZE LINK. Deelnemen kost 10 euro. Deze bijdrage gaat volledig naar de Stichting tegen Kanker. Betalen gebeurt bij inschrijving rechtstreeks via ons team SASK op de site van Levensloop. Ook giften zijn welkom via ons team.

Help mee met onze verkoopstand

Die dag ben je zeker welkom in de SASK-tent waar we wafeltjes, cakejes, drooggebak, verse soep… verkopen. Wie iets wil bakken voor onze verkoopstand, mag dat doorgeven via DEZE LINK. Ook deze opbrengst gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker.

Hoe verloopt Levensloop 2022?

Teamleden lossen elkaar gedurende 12 uur lopend of wandelend op het parcours af. Levensloop is geen competitie, het gaat niet om de meeste rondjes. Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen: rondjes lopen of wandelen of gewoon komen kijken naar de deelnemers, optredens, en een hapje of een drankje kopen aan een stand… Er heerst een geweldige sfeer op zo’n weekend.

De sleutelmomenten op elke Levensloop zijn de ceremonies. Om 10 u. start de dag met de openingsceremonie. Mensen die ooit de diagnose kanker hebben gekregen leggen de eerste ronde af. Met dit emotioneel moment vieren ze hun overwinning op de ziekte, geven ze hoop aan zieke mensen en bedanken ze iedereen die hen steunt. Om 21.30 u. is er de slotceremonie. Dit is een beklijvend moment met getuigenissen, muziek en hoopvolle boodschappen. De voorlopige opbrengst van het evenement wordt dan ook bekend gemaakt.

In Brugge gaat Levensloop door op 23 april in het stadium Sport Vlaanderen. Meer info over het gebeuren is online te vinden via ‘Levensloop Brugge 2022’.

We hopen dat het weer een heel tof en sportief weekend wordt met vele SASK’ers!
Voor alle verdere info kun je terecht bij de teamkapiteins Sigrid De Baecke, Joke Meire en Lieve Dierickx