Bal van SASK

Enkele enthousiaste en ondernemende leerlingen zetten hun schouders onder het Bal van SASK en organiseren o.l.v. leerkracht Mieke Neirynck een prachtig event voor vijfdes, zesdes en heel veel oud-leerlingen.

BvS vindt tweejaarlijks plaats in onze eigen school en dat betekent dat het team start … met enkel een sportzaal als locatie. Aan werkelijk alles moet gedacht worden. In de maandenlange voorbereiding leert het organiserend team dan ook, wat leerlingen niet op de schoolbanken leren: hoe je sponsoring aanpakt, hoe je persartikels schrijft, hoe je contacten legt en straffe deals sluit, hoe je een sportzaal omtovert tot een feesttempel …, maar vooral wat verantwoordelijkheid inhoudt en hoe belangrijk het is samen te werken en er samen voor te gaan. Dat doen ze ook samen met oud-organisatoren van BvS, want zij zijn nog altijd stand-by om vooraf, de avond zelf, maar ook bij het opruimen te kunnen helpen waar nodig. 

Het Bal van SASK met een line-up met tal van Tomorrowland-dj’s, is ondertussen uitgegroeid tot een dance-event dat meer dan 1000 bezoekers aantrekt.

Bij onze vijfdes, zesdes en oud-leerlingen staat nu al 22 april 2023 met stip genoteerd in de agenda en onze jongere leerlingen dromen er al van om dit prachtige gebeuren ook mee te kunnen maken.

Meer info over het Bal van SASK vind je op deze Facebookpagina.