De SASK-ploeg moest aantreden tegen twee heel sterke ploegen (sportschool en topsportschool) en zette hier een glansprestatie neer.

UITSLAGEN:

  • VHSI-KTA2 37-61 
  • SASK-KTA2 54-53 
  • VHSI-SASK 54-49 

De eerste wedstrijd (tegen sportschool KTA2) was veruit de beste; in de eerste helft sloeg onze ploeg een kloof van ong. 10 punten en ook al naderden de anderen soms heel dicht, toch hield de SASK-ploeg het hoofd koel en won uiteindelijk met het kleinste verschil.

De tweede wedstrijd tegen VHSI, dat zwaar onderuit ging tegen KTA2, was totaal anders; slordig en zenuwachtig spel, brachten ons vlug op achterstand; de anderen lukten ook alles vanop afstand ( 6 driepunters) ; het begin van de tweede helft was veel beter en onder impuls van een sterke Iben Strybol kwamen we op gelijke hoogte (32-32); een paar balverliezen en terug driepunters deden ons uiteindelijk de das om.

Toch gaan we zeker door naar de volgende ronde, waar we dan ook zullen kunnen beroep doen op onze topspeler Tibo Decoussemaker, die vorige week ziek moest afmelden.

Speelden mee : Guillaume Maes, Iben Strybol, Sebert Dirix, Andreas Simoens, Tom Leemans , Bavo Callant, Loic De Wandeler en Arnaud Provost. Proficiat aan allen voor deze mooie prestatie!