SASK-feest

SASK viert elk jaar feest. Vele jaren trokken we daarvoor tweejaarlijks naar het Concertgebouw in Brugge voor een theatershow. In 2019 stond het thema Wat maakt gelukkig in het leven? centraal. Het was dé rode draad in het feestjaar van SASK60: zoeken naar wat er echt toe doet. In de tussenjaren vieren we feest op de eigen campus of op locatie. We kijken alvast uit naar wat het kernteam, leerlingen én leerkrachten samen, volgende keer in petto heeft!

Stel 100 leerlingen de vraag: “Wat is de leukste dag van het jaar?” en gegarandeerd zal de meerderheid meteen het SASK-feest vernoemen. In SASK is het schoolfeest nu eens geen Vlaamse kermis voor ouders en grootouders, maar een dag voor en door de leerlingen, zo ergens midden in het schooljaar.
 
Het SASK-feest kent een lange traditie. Om de twee jaar trekken we naar het Brugse Concertgebouw voor een show die in de middag voor de leerlingen en ’s avonds voor de ouders opgevoerd wordt. Sinds een aantal jaren zoeken we in het tussenjaar een andere feestvariant.
 
Het SASK-feest is een van de hoogtepunten van het schooljaar. Het biedt de leerlingen de kans om zich creatief te uiten en om op een podium te staan. En bovenal: het is het feest van de leerlingen. Dus: organiseren en feesten maar!

 
Bekijk hieronder de aftermovies van de voorbije vier edities!