SASK vs. College Oostende: 2-2 en 6-5 in de penalty’s.

Schitterende prestatie van onze scholieren jongens in Oostende. Door blessureleed en rotatie in de ploeg lieten we Mathias Strobbe, Thibaud Dauw en Louis Demasure thuis. We visten Joachim uit onze B-kern op.Aanvoerder David Smolders overschouwde de troepen en zag dat het goed was, na een donderspeech van de coach vlogen we erin. Lange bal naar voor, Wouter op snelheid voorbij de doelman en 0-1 voor SASK na 10 seconden. We lieten de hele eerste helft Oostende komen en loerden op de counter. Toch konden we de gelijkmaker van Oostende niet vermijden.In de tweede helft kwamen we weer op voorsprong. Joachim schoof de bal mooi in doel na een millimeterpas van Wouter. Oostende scoorde tegen met een lucky afstandsshot.Penalty’s : Michiel, Pieterjan, Jan Mathijs, Wouter en Manuel deden het prima. Niels schoof als laatste koelbloedig de bal binnen. Dolle vreugde en waarschijnlijk op naar de volgende rondeBedankt aan alle spelers voor dit kippenvelmoment!