Met slechts vijf spelers, werd de eerste basketwedstrijd aangevat tegen SLOB. Die was heel gelijkopgaand en aan de rust was het 19-19. In de tweede helft sloegen we een klein kloofje van 4 punten, maar uiteindelijk kwam SLOB in de laatste minuut op voorsprong. In de tweede wedstrijd tegen thuisploeg OLVA hielden we de eerste minuten gelijke tred (12-10), maar OLVA liep geleidelijk uit waardoor de achterstand niet meer te overbruggen was. Toch verdient het SASK-team, bestaande uit drie jongens en twee meisjes een dikke proficiat, omdat ze tot de laatste seconde er bleven voor gaan. Tom Leemans (1F) nam de meeste punten voor zijn rekening. Emilia Dacquin (2D) en Melina Van Herzele (2E) stonden best ‘hun mannetje’ ; Maxime Van Houtte (2A) en Karel Smolders (2D) deden het ook zeer goed.