Inschrijvingen

Infomomenten

  • Herbeleef hier onze infoavond die doorging op 9 februari.
  • Klik hier voor alle info die tijdens onze infodag op 6 maart werd gegeven.

Inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 kan pas na de paasvakantie, nl. vanaf dinsdag 20 april. Voor broers of zussen van leerlingen en voor kinderen van personeelsleden kan dat al vanaf dinsdag 8 maart.

Via deze link kan er nu al aangemeld worden voor inschrijving. Wie aangemeld is, krijgt dan vanaf de eerste dag van de officiële inschrijvingsperiode de link doorgestuurd om digitaal in te schrijven. Als dit vervolledigd is, dan is de inschrijving officieel.  

De school bezoeken

Heb je na het doornemen van alle info op de website toch nog nood aan een fysiek bezoek aan de school? Neem dan contact met ons op om een ‘veilige’ afspraak vast te leggen. Dat kan telefonisch op 050 28 85 10 of via mail op humaniora@sask.be. Vermeld dan best meteen op welke momenten (buiten de schooluren) je beschikbaar bent.

Door de coronamaatregelen kunnen er momenteel geen bezoekers op school worden ontvangen. Wie een aanvraag deed voor een schoolbezoek zal gecontacteerd worden van zodra dit weer in veilige omstandigheden kan doorgaan.

Virtuele rondleiding

Reageer